busstation roermond

Betonwegen

Den Ouden betonwegen is (inter)nationaal specialist in ontwerp en aanleg van betonverhardingen.

Concrete

Het aanleggen van betonverhardingen is één van onze specialismen. Dat doen we op internationale schaal; je vindt ons van Dublin tot Saba. De mogelijkheden van beton zijn veelzijdig en onderhoudsarm. Den Ouden betonwegen is in staat met u mee te denken over duurzame en slimme oplossingen. Samen met de opdrachtgever bepalen we steeds vaker het ontwerp en sturen we voortdurend op kwaliteitsverbetering, integraliteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding om toegevoegde waarde te kunnen bieden.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Steeds vaker worden verhardingen uitgevoerd in beton. Beton is zeer goed bestand tegen zware en intensieve verkeersbelastingen en blijft uitstekend berijdbaar. Het optreden van spoor- en ribbelvorming is minimaal. Beton heeft een lange levensduur en is recyclebaar en onderhoudsvriendelijk.

Wringend zwaar verkeer leidt nogal eens tot het kapotrijden van de verharding. Met een betonverharding kan dit worden voorkomen. Een betonverharding is een ‘starre’ en stabiele constructie die zonder beschadigd te raken de tand des tijds en zwaar verkeer kan doorstaan. Beton is daarmee een duurzame oplossing. Beschadiging door weersinvloeden is nagenoeg nihil.

Beton heeft ook een milieuvriendelijk karakter. De groei van onkruid is namelijk minimaal, waardoor bestrijdingsmiddelen overbodig zijn. Wij zijn in staat om alle betonwerken met eigen materieel uit te voeren. Hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen en kosten besparen.

Klik hier voor meer informatie over onze infra activiteiten. 

 

Advies nodig?

Contactpersoon: Bart Couwenberg
Adres: Het Zuiderkruis 37
5215 MV, 's-Hertogenbosch
Telefoon: +31611882862
Email: b.couwenberg@denoudengroep.com